~~NOTOC~~ ====== Útvonalterv mentése ====== Elkészített útvonalterveink későbbi újrafelhasználás céljából elmenthetők. Ehhez kattintsunk az útvonaltervező panel Útvonalterv részében található **Mentés** műveletre. A megjelenő adatlapon megadjuk az útvonal elnevezését (később ezt látjuk majd a mentett útvonalak listájában), illetve kiválaszthatjuk, hogy az útvonalat melyik csoportba kívánjuk sorolni. {{ :software:desktop:manual:route-saving.png?direct&500 |Útvonalterv mentése}} A **Mentés** gombra kattintva a rendszer az útvonalat eltárolja.